..och på den tionde dagen vilade han.


Maskineriet som driver tankeverksamheten är slitet och trögt nu. Efter tio dagars nollning har både den kreativa och komiska avdelningen tagit höstledigt, och kontoret för social kompetens är efter att alkoholen fungerat som vikarie under tio dagar nu totalt förstört. Samtlig personal på avdelningen DDS (dansa, drick och sjung) är efter hård ansträngning nu utbränd och inlagd på sluten vård på obestämd tid.

Trots ovan nämnda brister är behovet att producera ordbajseri fortfarande förvånansvärt stort. Tyvärr lämnar resultatet en del att önska. Synd att ingen mentalt stabil statstjänsteman kan granska nivån på bloggen. Det är frågan om det inte borde vara straffbart att ge sig på tangentbordet när ens mentala prestationsförmåga är pinsamt nära koma. Åtminstone borde det införas alkolås.

Service av hjärnkontoret skulle vara på sin plats. Jag har dock en känsla av att det inte räcker. Kanske totalt ersättning krävs. Dags att skriva upp sig på hjärn- och levertransplantationslistan och vänja sig vid tanken av tvångsmedicinering resten av livet.

Ja, och så var det ju skolstart imorgon också. Hur gör man då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0